ΣΕΤ ΜΠΟΥΡΙΑ ΕΜΑΓΙΕ Φ120 (Η ΤΙΜΗ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ)

Κωδικός Προϊόντος: 1805

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Τιμή: 0,00€
Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ
Ποσότητα:

Διαθέσιμες Επιλογές

Χρώμα :

* Μπουρί 0,9 μέτρα:

Μπουρί 0,45 μέτρα:

Γωνία 90 μοιρών:

Ταφ γωνία αποστράγγισης:

Καπέλο Ήτα:

Συστολή Φ130 σε Φ120 (για να κουμπώσουν μπουριά Φ120 σε σόμπα με έξοδο Φ130):

Ροζέτα επικάλυψης:

Economizer (αυξάνει το βαθμό απόδοσης της σόμπας):

Διαμορφώστε τα μπουριά από τις επιλογές παραπάνω σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

 

Περισσότερες Πληροφορίες:

 

  • Αρχικά, επιλέξτε το χρώμα των μπουριών (καφέ ή μαύρο).
  • Στην συνέχεια επιλέξτε πόσα τεμάχια μπουριά επιθυμείτε (υπάρχουν σε διαστάσεις 0,9m και 0,45m – μένει κενό εάν δεν επιθυμείτε μπουριά).
  • Συμπληρώστε παρακάτω εάν επιθυμείτε να συμπεριληφθεί και γωνία/-ες (μένει κενό εάν δεν επιθυμείτε γωνίες).
  • Έπειτα υπάρχει η επιλογή για τοποθέτηση του εξαρτήματος ταφ, που λειτουργεί ως γωνία που βγαίνει από το σπίτι προς τα έξω (με το επιπλέον όμως στοιχείο της αποστράγγισης του νερού που προκύπτει από τον καπνό και αποβάλλεται μέσω πρόσθετου σωλήνα που διαθέτει το συγκεκριμένο εξάρτημα – συμπληρώστε την επιλογή ''με'' ή ''χωρίς'').
  • Συμπληρώνετε, εν συνεχεία, την επιλογή για καπέλο ήτα (το οποίο τοποθετείται στην απόληξη των μπουριών και διευκολύνει την τελική αποβολή του καπνού - συμπληρώστε την επιλογή ''με'' ή ''χωρίς'').
  • Υπάρχει έπειτα το εξάρτημα της συστολής εάν θέλετε μέσω αυτού να τροποποιηθεί η εκ κατασκευής διάμετρος εξόδου καπναερίου της σόμπας (εάν η σόμπα έχει ήδη έξοδο Φ120, το εξάρτημα αυτό δεν χρειάζεται - συμπληρώστε την επιλογή ''με'' ή ''χωρίς'').
  • Επιλέξτε, επίσης, εάν χρειάζεστε ροζέτες (τοποθετούνται στον τοίχο, στο σημείο όπου θα πραγματοποιηθεί η διάτρηση για την τοποθέτηση του μπουριού και έχει, κατά κύριο λόγο, αισθητική χρησιμότητα - συμπληρώστε την επιλογή ''με'' ή ''χωρίς'').
  • Τέλος, συμπληρώστε την επιλογή για Econοmizer (κουμπώνει επάνω στην βάση των καπνοδόχων και συμβάλλει στην ενίσχυση της λειτουργίας και απόδοσης της σόμπας - συμπληρώστε την επιλογή ''με'' ή ''χωρίς'').

 

  • Στο σημείο αυτό, αφού έχετε ολοκληρώσει τις επιλογές σας, ανατρέξτε στο κουμπί ''ΑΓΟΡΑ'', στο πάνω μέρος της σελίδας, ώστε να υπολογιστεί το τελικό κόστος και να μεταφερθούν τα προϊόντα στο ''ΚΑΛΑΘΙ''.

 

 

ΕΓΓΥΗΣΗ

Επίσημης ελληνικής αντιπροσωπίας

σε όλα τα προϊόντα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Όλων των προϊόντων απευθείας από τις

επίσημες αντιπροσωπίες.

ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Σε όλα τα προϊόντα.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Τετάρτη: 9 π.μ. - 5 μ.μ.

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 9 π.μ. - 9 μ.μ.