SKYLAND EGL 200/3,06 TM ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ GLASS ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Κωδικός Προϊόντος: 60

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Οδηγίες Εγκατάστασης  

Τιμή: 745,00€
Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ
Ποσότητα:

Διαθέσιμες Επιλογές

Yλικό Δεξαμενής:

 1. Εγγυημένη υψηλή απόδοση.
  Η ειδική διαμόρφωση του απορροφητή , η βελτιστοποίηση των αποστάσεων μεταξύ των σωλήνων, μεταξύ του απορροφητή και του υάλινου καλύμματος και η δημιουργία αερίων στρωμάτων μεταξύ των μονώσεων , εγγυώνται στον ηλιακό θερμοσίφωνα μέγιστη απολαβή ηλιακής θερμικής ενέργειας και ελάχιστες θερμικές απώλειες.
 2. Συλλέκτης πολλαπλής μόνωσης
  Ο συλλέκτης διαθέτει οπίσθια μόνωση από ένα στρώμα 30mm από προ-συμπιεσμένο υαλοβάμβακα επικαλυμμένο με μαύρο ύφασμα από ίδιο υλικό και μία πλευρική μόνωση 20mm από προ-συμπιεσμένο υαλοβάμβακα που αναχαιτίζουν τις θερμικές απώλειες και γι' αυτό θεωρείται συλλέκτης ανώτατης ποιότητας.
 3. Καμία ηλιακή ακτίνα δεν χάνεται.
  Το υάλινο κάλυμμα του συλλέκτη από υαλοπίνακα ασφαλείας και υψηλής διαπερατότητας , εκτός από την ανθεκτικότητα του στις χαλαζοπτώσεις και στα θερμικά σοκ , επιτρέπει την μέγιστη απορρόφηση της ηλιακής ακτινοβολίας από τον απορροφητή.
 4. Για κάθε ακτινοβολία ο κατάλληλός απορροφητής.
  Συλλέκτης με επιλεκτικό απορροφητή (EGL-EIN)
  Συλλέκτη με απορροφητή black paint (BL-IN)
 5. Μέγιστη απορροφητική επιφάνεια.
  Για να αυξήσουμε την απορροφητική επιφάνεια του συλλέκτη και κατά συνέπεια την απόδοση του, υιοθετήσαμε τον κυματιστό απορροφητή.
 6. Συλλέκτης γεννημένος από τη συνεργασία με το εργαστήριο NCSR-ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ
  Ο συλλέκτης κατασκευάστηκε με βάση μελέτη που έγινε για λογαριασμό μας από το εργαστήριο “Ηλιακών συστημάτων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας” του Ελληνικού Ινστιτούτου “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”.Η όλη μελέτη βασίζεται στο συσσωρευμένο “know how” από την πολυετή έρευνα ανάπτυξη και προτυποποίηση που πραγματοποιεί το εργαστήριο σε διεθνές επίπεδο στον τομέα της ηλιακής ενέργειας.
 7. Kάθε στέγη το δικό της ηλιακό.
  Τα συστήματα είναι διαθέσιμα σε τρείς εκδοχές. Μια με ηλεκτροστατική βαφή σε γκρι μεταλλικό χρώμα για μεγαλύτερη αντοχή στις παραθαλάσσιες περιοχές, μία με ηλεκτροστατική βαφή χρώματος κεραμιδί για την αποφυγή της “οπτικής” ρύπανσης και μία από ανοξείδωτο ατσάλι. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την ιδανική λύση για το σπίτι του.
 8. Τα συστήματα δεν φοβούνται το χειμώνα
  Η τεχνολογία κλειστού κυκλώματος και η χρήση της μη τοξικής προπυλενογλυκόλης ως θερμικού υγρού προστατεύουν τα συστήματα από τον παγετό. Η μόνωση του δοχείου που αποτελείται από χυτή οικολογική πολυουρεθάνη χωρίς C.F.C πάχους 65mm και πυκνότητας 40kg/m³ διασφαλίζει την παροχή ζεστού νερού και κατά την διάρκεια του χειμώνα.
 9. Η καθαρή ανωτερότητα του INOX
  Το δοχείο κατασκευάζεται εξ΄ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 316L, πάχους 2mm κάτι που εγγυάται την απόλυτη καθαριότητα αλλά και την μεγάλη του διάρκεια ζωής.
 10. Μπόιλερ με επίστρωση εμαγιέ-glass
 11. Εσωτερικό μέρος θερμοδοχείου από χάλυβα χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα πάχους 2,5mm με διπλή επισμάλτωση σε θερμοκρασία ψησίματος στους 860°C σύμφωνα με τα πρότυπα DIN 4753.
  Αναμονές κρύου-ζεστού νερού χρήσης από ορειχάλκινους σωλήνες ΑΡΣ 3/4" στα μοντέλα BLGLC και ΑΡΣ 1/2" στα μοντέλα BLGL , αναμονές για βαλβίδα ασφαλείας κλειστού κυκλώματος από ορειχάλκινους σωλήνες ΑΡΣ 1/2".
 12. Μόνωση θερμοδοχείου από οικολογική διογκωμένη πολυουρεθάνη {52 kg/m³} πάχους 50mm χωρίς χλωροφθοράνθρακες, θερμοαγωγιμότητα πολυουρεθάνης με συντελεστή λ=0,0180 W/mK.
 13. Εξωτερικό περίβλημα θερμοδοχείου από φύλλο αλουμινίου βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή τύπου Seeside Class για μεγαλύτερη προστασία.
 14. Πλευρικά καπάκια θερμοδοχείου από χάλυβα με ηλεκτροστατική βαφή.
  Καθοδική προστασία από το φαινόμενο της ηλεκτρόλυσης με ράβδο μαγνησίου Φ22mm και L=500mm,
  φλάντζα καθαρισμού-αντίστασης θερμοδοχείου με διάμετρο Φ 140mm,
  ηλεκτρική αντίσταση 4 Kw με θερμοστάτη ασφαλείας.

 

Μανδύας κλειστού κυκλώματος από χάλυβα πάχους 1.5mm.
Πλαίσιο συλλέκτη από προφίλ ειδικού κράματος αλουμινίου (Al Mg Si 0.5) βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή τύπου Seeside Class για μεγαλύτερη προστασία.
Επιλεκτικός απορροφητής τιτανίου με ειδική επίστρωση σε κενό αέρος, υψηλής απορρόφησης και χαμηλής εκπομπής αυξάνοντας την απορροφητική ικανότητα του συλλέκτη, συγκολλημένος με τη νέα τεχνολογία laser για άμεση μετάδοση της θερμότητας προς το θερμικό υγρό.
Συντελεστής απορρόφησης επιλεκτικής επιφάνειας με α ≥ 0.95 ± 0.02.
Συντελεστής εκπομπής επιλεκτικής επιφάνειας με ε ≤ 0.05 ± 0.02.
Άθραυστο κρύσταλλο ασφαλείας (security) πάχους 4mm, με συντελεστή διαπερατότητας τ ≥ 0.90 χαμηλής περιεκτικότητας σε οξείδια του σιδήρου (low iron) και σταθερό συντελεστή διαστολής, ανθεκτικός σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Βάση ηλιακού θερμοσίφωνα από ειδική επίστρωση γαλβανίσματος.

 

 

Δεξαμενή
Χωρητικότητα (λίτρα) 200
Αριθμός Ατόμων (ενδεικτικός) 4-5
Συλλέκτης
Τύπος Επιλεκτικός
Aριθμός Συλλεκτών 1
Μήκος (εκ.) 151,7
Πλάτος (εκ.) 201,7
Συνολική Επιφάνεια (τ.μ.) 3,06
Εγγύηση
Χρόνια 5 (Glass) - 10 (Inox)

ΕΓΓΥΗΣΗ

Επίσημης ελληνικής αντιπροσωπίας

σε όλα τα προϊόντα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Όλων των προϊόντων απευθείας από τις

επίσημες αντιπροσωπίες.

ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Σε όλα τα προϊόντα.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Τετάρτη: 9 π.μ. - 5 μ.μ.

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 9 π.μ. - 9 μ.μ.