ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

2103005011

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ (ΥΔΕ) 50-200 ΤΜ

Κατασκευαστής: ProEnergy

Κωδικός Προϊόντος: 316

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Τιμή: 150,00€
Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ
Ποσότητα:

Διαθέσιμες Επιλογές

Τετραγωνικά Μέτρα Οικίας:

Τετραγωνικά Μέτρα Επαγγελματικού Χώρου:

Είναι ένα έντυπο που θα σας ζητηθεί σε κάθε νέα ηλεκτροδότηση ή αλλαγή ονόματος στο λογαριασμό της ΔΕΗ, εκτός και αν υπάρχει άλλη αντίστοιχη δήλωση σε ισχύ. Γίνονται μετρήσεις της μόνωσης των αγωγών, της αντίστασης γείωσης, των ηλεκτρικών πινάκων, σημειώνονται ελλείψεις και σφάλματα της εγκατάστασης και κατόπιν έξτρα χρέωσης πραγματοποιούνται οι απαραίτητες επισκευές.

Σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία (Ν. 4483/65), είναι υποχρεωτικός ο επανέλεγχος των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από αδειούχους εγκαταστάτες ηλεκτρολόγους, οι οποίοι και  εκδίδουν σχετική Υπεύθυνη Δήλωση  που υποβάλλεται στο ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ. Ο επανέλεγχος διενεργείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, τα οποία ορίζονται στο άρθρο 5 της Απόφασης Φ.7.5/1816/88/27.02.04 του Υφυπουργού Ανάπτυξης που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 470/05.03.2004. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στις κατοικίες ο επανέλεγχος πρέπει να διενεργείται τουλάχιστον κάθε 14 χρόνια, ενώ στους επαγγελματικούς χώρους (χωρίς εύφλεκτα υλικά) κάθε 7 χρόνια.

Στην ProEnergy χρησιμοποιούμε το εγκεκριμένο όργανο Macrotest της εταιρείας EΛΕΜΚΟ για τις μετρήσεις και κάνουμε πραγματική αυτοψία και μετρήσεις στο ακίνητο, όχι βασιζόμενοι μόνο σε θεωρητικά σχέδια, όπως εξάλλου απαιτεί και ο νόμος. Ανακριβείς ή πλαστές δηλώσεις επισύρουν πρόστιμα τόσο για τους ελεγκτές όσο και για τους ιδιοκτήτες των ακινήτων.

 

Προς το παρόν διατίθεται μόνο σε περιοχές πλησίον Ιεράπετρας.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Επίσημης ελληνικής αντιπροσωπίας

σε όλα τα προϊόντα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Όλων των προϊόντων απευθείας από τις

επίσημες αντιπροσωπίες.

ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Σε όλα τα προϊόντα.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Τετάρτη: 9 π.μ. - 5 μ.μ.

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 9 π.μ. - 9 μ.μ.